Quercus Zwolle

Beschrijving

Quercus Zwolle is een praktijk voor alternatieve geneeswijzen. Door veroudering van de website wilde zij graag een nieuwe, frisse en moderne website.

Quercus Zwolle biedt natuurgeneeskundige behandelingen aan volgens de methoden van Totaal Balans en Cranio Sacraal Therapie.

De Totaal Balans methode is gebaseerd op kinesiologie, homeopathie en orthomoleculaire voedings- en gezondheidsleer, waarbij het uitgangspunt is dat het menselijk lichaam is ontworpen om zelfhelend te zijn.

Cranio Sacraal Therapie is een lichaamsgerichte therapie waarbij de oorzaak van lichamelijke en emotionele klachten achterhaald wordt. Bij cranio sacraal therapie worden niet de ziektesymptomen op zichzelf behandeld, maar vindt behandeling plaats van de totale mens als geheel.

Werkzaamheden

  Webdesign

  Development

  SEO-optimalisatie

quercus portfolio
Naar de website

Meer weten? Maak nu een afspraak