Een website die écht werkt

Bij Marketing 050 zorgen voor een optimale combinatie van een mooie website of webshop  met gebruikersgemak.

De Voordelen Van Een Mooie Website

Bij Marketing 050 zorgen voor een optimale combinatie van een mooie website of webshop  met gebruikersgemak. Een gebruiksvriendelijke website waar de bezoeker centraal staat. Door middel van een duidelijke navigatie en goede content zorgen wij ervoor dat jouw website voor jou werkt en je klanten vinden waar ze naar op zoek zijn. Wij leveren websites die passen bij jouw bedrijf en die resultaten opleveren.

Een website hebben biedt vele voordelen. Wanneer je jouw website laat ontwerpen en ontwikkelen door Marketing 050 zorgen wij ervoor dat jouw website:

  • Snel is
  • Gebruiksvriendelijk is
  • Hoger komt in de zoekmachines

De Gebruiker Staat Centraal

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een website is het belangrijk dat de gebruiker ervan centraal staat. Dit noemen we ‘User Centered Design’: design gefocust op de gebruiker. Bij Marketing050 laten we niet alleen onze creativiteit spreken, maar ontwerpen en ontwikkelen we websites op basis van methodieken en technieken welke onderzocht en onderbouwd zijn. Zo heb je niet alleen een mooie website, maar ook eentje die écht werkt.

De basis van goed ontwerpen is het creëren van een oplossing voor een probleem. Het proces bestaat uit vier stappen: analyse, design, evaluatie en implementatie.

Ik wil ook een professionele website

Online Adverteren

Verhoog je conversies

Lees meer

Online Vindbaarheid

Word online opgemerkt

Lees meer

Social Media

Bereik je doelgroep

Lees meer

Content Creatie

Overtuig je bezoekers

Lees meer